Aktuality

4. 12.: Předání sbírky dvojčátkům

Vážené dámy, vážení pánové, přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour,
s potěšením Vás mohu informovat, že sbírka pro Karolínku a Rozárku byla úspěšně předána. Výtěžek za rok 2018, ke kterému se přidal i další šek za rok 2017, byl předán Karlem Ratajem a Lubomírem Marešem, za tento rok se k pánům přidaly jak celková vítězka celé Tour Katrin Poláková, tak i třetí v pořadí Irena Sekavová. Všem mnohokrát děkuji, že se zúčastnili takové příjemné události. Mám milou povinnost jménem rodičů obou dvojčátek poděkovat všem, kdo se na sbírce podíleli. Děkuji tedy ještě jednou všem partnerům (viz článek Cínovec-ukončení Tour), Martinovi Jurisovi a především všem hráčkám a hráčům, kteří se našich turnajů účastnili, hráli, bavili se a zároveň pomáhali...
Děkuji...

za Seven Cup Golf Tour 2018
Lubomír Petržela



18. 11.: Vítězové oslavovali...:-)

Nejen celková vítězka celé Tour, ale i vítězové jednotlivých turnajů si byli samozřejmě "vybrat" své právoplatné výhry v podobě nedělních brunchů v argentinské restaraci EL Asador... A kdo to ještě nestihl, má se na co těšit... A jaké byly ohlasy zúčastněných? "Nádherná restaurace, perfektní obsluha, neomezený přísun nápojů a samozřejmě vynikající jídlo - a to vše při příjemné živé hudbě, která dokreslovala úžasnou atmosféru nedělního dne." Nelze než souhlasit a všem opravdu vřele tuto restauraci doporučujeme (www.elasador.cz)! Proto ještě jednou děkuji celému EL Asadoru za partnerství v naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2018.

za Seven Cup Golf Tour 2018
Lubomír Petržela



5. 10.: Cínovec - ukončení Tour

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2018,
třídenní golfový "sjezd" v rámci ukončení celé Tour, který se konal na hřišti Golf Clubu Cínovec, se dle mého názoru opravdu povedl. Než se pokusím ve stručnosti celé tři dny shrnout, zkusím toto neoficiální ukončení Tour vystihnout jednou větou: Byl to víkend s návštěvou bezmála čtyřiceti účastníků plný oslav, kamarádství, přátelství, emocí, solidarity a velké porce nejenom soutěžního golfu. V pátek kromě celodenní volné hry byl pro účastníky uspořádán noční turnaj na 5 jamek. Většina hráčů hrála noční golf poprvé a byl to pro ně opravdu zážitek nevšední, ale ve finále byli všichni nadšeni. Vítězem se stala Petra Mádlová, druhé místo patřilo Alešovi Peterovi a třetí příčku obsadil Petr Novotný... gratulujeme. Po turnaji čekalo na hráče malé občerstvení a volná zábava, kdy probíhala příprava a pilovala se strategie na sobotní turnaj. I když byl turnaj vypsán jako devítijamkový, každý hráč obešel jamek osmnáct, ale do turnaje si mohl vybrat lepší devítku. A možná i díky takto neobvykle vypsanému turnaji, ale spíše díky usměvavé, přátelské a dobré náladě všech zúčastněných dopadl turnaj na jedničku. Po jeho skončení se už čekalo nejenom na vyhlášení turnaje sobotního, ale hlavně na slavnostní vyhlášení vítězů celé Tour.
Vítězem sobotního turnaje v kategorii 0-25 se stal Vojta Mádl, v kategorii 25,1-54 vyhrála Petra Mádlová a best brutto na rány ovládl opět Vojta Mádl... Gratulujeme (kompletní výsledky turnaje najdete i na severu ČGF).
Dále mi dovolte představit a ještě jednou upřímně pogratulovat vítězům celé Tour a těmi se pro tento rok stali:
1. místo Katrin Poláková 158 b., 2. místo Irena Ahneová 154 b. a 3. místo Irena Sekavová 153 b. Gratulujeme, dámy.
Po velikém a neutuchajícím aplausu vítězkám a předání cen byl prezentován šek s charitativním výtěžkem v hodnotě 37 260 Kč, ovšem tato částka nebyla konečná. Díky společnosti Queenford s.r.o., jmenovitě Martinovi Jurisovi, který se účastnil jak několika turnajů, tak i závěrečného golfového sjezdu a který tuto částku zdvojnásobil. Rodičům Karolínky a Rozárky tedy odevzdáme 74 520 Kč. Martine, ještě jednou děkujeme!
Dámy a pánové, děkuji Vám všem za účast na naší Tour, ale v neposlední řadě mi dovolte poděkovat partnerům, kteří se na letošní SEVEN CUP Golf Tour 2018 podíleli a bez kterých bychom tuto skvělou Tour nemohli zorganizovat...

Radio BEAT Clasic rock - mediálnímu partnerovi, jmenovitě Šárce Vorlické.
Elixa-cestovní agentura (1. cena - vouchery za 14 000 Kč), jmenovitě Markovi Bínovi.
Hotel Krušnohorský dvůr na Cínovci (2. cena - 2denní pobyt pro dvě osoby s neomezeným golfem), jmenovitě Ondřejovi Bulovi.
COURTYARD by Marriott Prague City (3. cena - noc pro 2 osoby s tříchodovou večeří), jmenovitě generálnímu řediteli Martinu Žídkovi.
SUVENYRY.COM (ceny pro celou Tour), jmenovitě Petrovi Žákovi a Jiřímu Hrudkovi.
BEST-REALITY.cz a Canservis s.r.o (ceny, trofeje a poháry z chráněné dílny BONA o.p.s.), jmenovitě Lubomíru Marešovi, Radkovi Hyskému a Markovi Pokornému.
EL ASADOR (vouchery pro celou Tour na nedělní brunche v argetinské restauraci), jmenovitě Honzovi Dvořákovi.
4U DESIGN (propagační a reklamní materiály pro celou Tour), jmenovitě Markovi Bínovi.
QUEENFORD s.r.o. (partner finálového turnaje), jmenovitě Martinovi Jurisovi.
Copy art (propagační reklamní materiály), jmenovitě Kláře Deutschové.
Pivovar MALEŠOV (ceny pro finálový turnaj a závěrečný golfový sjezd), jmenovitě Honzovi Prokopovi.
Smarty drink,Chupa Chups,Mentos

DĚKUJEME!!!

Ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour a přeji ještě hodně golfových úspěchů ve zbylé sezóně a při dalších akcích SEVEN CUPu se těším na viděnou...

za Seven Cup Golf Tour 2018
Lubomír Petržela



  • Fotogalerii si můžete prohlédnout ZDE.


  • 27. 9.: Sedmý a poslední turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

    Vážené golfistky, vážení golfisté, přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour,
    poslední finálový turnaj v rámci celé Tour byl úspěšně odehrán. A dovolím si konstatovat, že to byl finálový turnaj jak se patří..:-). Počasí dobré, hřiště ve výborné kondici, ale hlavně skvělá, pohodová a samozřejmě soutěživá nálada všech hráčů podtrhla úžasný turnaj, kde se do poslední jamky bojovalo o příčky nejvyšší. Protože slavnostní vyhlášení celkových vítězů se bude konat až tuto sobotu 29.9. na Cínovci, nebudou na webových stránkách uvedeny průběžné/celkové výsledky celé Tour.
    Děkujeme nejenom všem hráčům a hráčkám, kteří se zúčastnili finálového turnaje, ale zvláštní poděkováni patří patronce naší Tour oštěpařce Nikole Ogrodníkové, která se po skvělých výkonech a úžasné reprezentaci České republiky zúčastnila i turnaje finálového a podpořila tím sbírku na dobrou věc, která paralelně s naší Tour probíhala. Nikolo, děkujeme!
    Více informací ať už o celkových vítězích, výsledcích nebo charitativní sbírce bude následovat...

    2. 9.: Šestý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

    Vážené golfistky, vážení golfisté,
    ranní zamračená obloha a vydatný déšť možná pár golfistů odradily a ti na turnaj nakonec nedorazili, ale správní, věrní a zarputilí golfisté určitě neprohloupili. Nakonec se počasí umoudřilo a hrálo se výborně. Hřiště v perfektní kondici, vynikající oběd, zábavné soutěže po skončení turnaje a skvělá přátelská atmosféra opět podtrhly vydařený turnaj v rámci naší Tour. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za účast jak v turnaji, tak i v soutěžích po skončení turnaje, kde se podařilo vybrat krásných 3150 Kč, které opět poputují Karolínce a Rozárce. Zároveň vás všechny zveme na finálový osmnáctijamkový turnaj v sobotu 22. 9. v Beřovicích, kde se rozhodne o celkovém pořadí celé Tour a kde se body do žebříčku dublují, proto účast bude ještě důležitější než kdy jindy :-). Více se dozvíte v pozvánce, která bude následovat.

    18. 8.: Pátý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

    Ač se mohlo zdát, že ferveje, vyprahlé díky tropickému počasí, budou hráčům a hráčkám spíše překážkou v boji o co nejlepší výsledek, bylo tomu právě naopak. Z 52 účastníků se 14 hráčům podařilo zlepšit své hcp číslo. Díky rekordnímu počtu přihlášených, krásnému počasí, skvělé atmosféře botanického altánku a neutuchající soutěživosti všech hráčů ve vložených soutěžích po skončení turnaje se vybralo krásných 3950 Kč, které putují Karolínce a Rozárce. Jako vždy vítězům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme nejenom za účast, ale i za úžasnou atmosféru, která opět podtrhla povedený turnaj z naší SEVEN CUP Golf Tour. Děkujeme...

    24. 7.: Čtvrtý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

    Jak dopadl a co přinesl odehraný turnaj na motolském hřišti? Úžasnou účast, nádherné počasí, hřiště ve výborném stavu, krásné výsledky, zajímavé soutěže a mnoho, mnoho dalšího. Důležitou součástí odehraného turnaje byla skvělá, pohodová, přátelská a v neposlední řadě opět soutěživá nálada všech hráčů a hráček, díky které se podařilo z výtěžku prodeje našich tradičních golfových míčů s logem Tour vybrat 2750,- pro Karolínku a Rozárku. Vítězům gratulujeme, všem hráčkám a hráčům děkujeme a na srpnovém turnaji na Botanice se těšíme na viděnou...

    16. 7.: Sportovně rekreační areál Borovinka 1. - 5. 7. 2018

    Vážení přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour 2018,
    V rámci charitativní akce, která paralelně probíhá s naší golfovou Tour, bylo několika našim aktivním účastníkům potěšením vymyslet také něco pro ni. A tak během jejich dovolené na Vysočině ve sportovně rekreačním areálu Borovinka u Bystřice nad Perštejnem nechali dětem, které se rekreace také účastnily, "vymyslet a vyrobit" předmět, který by se použil při různých soutěžích na našich golfových turnajích.
    Povedlo se a tento "výtvor/deska", kterou děti vymalovaly, bude nedílnou součástí našich turnajů při tradičních vložených soutěžích po skončení turnaje. Děti, které kromě toho soutěžily i v disciplíně "hod na terč", byly po zásluze odměněny a my všem děkujeme za krásnou realizaci tohoto nápadu.





    26. 6.: Třetí turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

    Nepanovalo nádherné, tropické počasí jako na předcházejících turnajích, ale to opravdu hráčům a hráčkám jak vidno dle výsledků nevadilo. Ferveje v perfektní kondici, greeny jak perské koberce... Takže se ukázalo jako nanejvýš pravdivé tvrzení z pozvánky, že "Bitozevská devítka" má pověst přívětivého hřiště a může zde zahrát opravdu každý. Vítěz kategorie HCP 25,1 - 54 pan Petera zahrál úctyhodných 42 ran a 28 stb bodů a ovládl tak nejenom svoji kategorii, ale zvítězil i na rány. Nebyl to ale jen pan Petera - i dalším sedmi hráčům se podařilo zlepšit svůj HCP. Výborný oběd, dobrá nálada a zdravá soutěživost všech hráčů v našich tradičních soutěžích po skončení turnaje podtrhla pohodovou a přátelskou atmosféru, která dělá SEVEN CUP Golf Tour takovou, jaká je.
    Vítězům gratulujeme a všem účastníkům turnaje a vložených soutěží děkujeme. Opět se podařilo díky prodeji golfových míčů s logem Tour vybrat 2550 Kč, které zase poputují Karolínce s Rozárkou.

    28. 5.: Druhý turnaj SEVEN CUP Golf Tour 2018 odehrán

    Za opravdu nádherného, teplého až tropického počasí byl odehrán druhý turnaj naší série, který se konal na terezínské Kotlině, kde hřistě bylo ve skvělé kondici. Netřeba představovat opět skvělou atmosféru, která už k naší Tour neodmyslitelně patří a možná i proto se podařilo 14 hráčům ze startovního pole zlepšit své hendikepové číslo. Pomyslnou třešničkou na dortu byla po skončení hry patovací soutěž, které se účastnili skoro všichni hráči turnaje. Pozdější vítězka Libuše Jungová tu na jediný pokus poslala svůj míček na bezmála dvacet metrů dlouhou jamku, ten se zastavil pouhé dva centimetry od "cíle". Tento výkon však široké pole "patérů" neodradil - ba naopak, ovšem nikomu se tento "majstrštyk" Libušky překonat nepodařilo.
    Navíc všichni účastníci této soutěže, kteří si zakoupili golfové míče s logem Tour věděli, že utržené penízky půjdou na dobrou věc. Podařilo se a částka 2350,- korun poputuje opět Karolínce s Rozárkou.

    Vítězům upřímně gratulujeme a všem účastníkům turnaje a vložené soutěže děkujeme.

    5. - 8. 5.: Seven Cup 2018 na výletě

    Naši pravidelní účastníci Seven Cup Golf Tour si udělali několikadenní poznávací golfový výlet, kde velkou výzvou bylo jak slovenské White Eurovalley, tak i krásné moravskoslezské hřiště Ostravice, Čeladná a hřiště v Kravařích. Většina zúčastněných byla na těchto hřištích poprvé a tak všichni mohli okusit opravdu velkou rozmanitost, pestrost a rozdílnost golfových jamek. Hřiště se od sebe dost liší, ale jedno mají přece jen společné: jsou krásná a malebná... Vřele všem golfistům a golfistkám doporučujeme! :-)




    28. 4.: První turnaj SEVEN CUP Golf Tour 2018 odehrán

    Vážené golfistky, vážení golfisté,
    Skvělá účast, nádherné počasí, hřiště ve výborné kondici, hezké výsledky, spousta zábavy, prostě úžasná golfová atmosféra panovala napříč celým turnajem. Všem golfovým vítězům samozřejmě gratulujeme, ale především děkujeme všem těm, kteří se v drtivé většině po skončení hry zapojili do vložených zábavných soutěží, kde si mohli zakoupit golfové míče s logem tour. Částka z prodeje těchto míčů činila 2250 Kč a ty poputují opět dvojčátkům Karolínce a Rozárce. Výherce soutěže v chippování si odnesl dárkovou tašku s překvapením od mediálního partnera tour Radia Beat a vítěz bunker shotu si odnesl dárkovou tašku s překvapením od Seven Cup Tour. Kdo nevyhrál, může se těšit na další soutěže v následujicích turnajích.

    Všem účastníkům turnaje i vložených soutěží děkujeme!

    Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů