Kategorie a bodování pro rok 2019

Hraje se podle platných pravidel golfu, podle soutěžního řádu České golfové federace a místních pravidel daného hřiště. Hra systémem stableford, vždy na úpravu hcp.

Tento rok hrajeme ve čtyřech kategoriích:
1) Kategorie hcp 0 – 25 na stablefordové body netto
2) Kategorie hcp 0 – 25 na rány brutto
3) Kategorie hcp 25,1 – 54 na stablefordové body netto
4) Kategorie hcp 25,1 – 54 na rány brutto

Organizační výbor si vyhrazuje právo na případné změny a úpravu kategorií podle počtu přihlášených hráčů.

V jednotlivých turnajích budou vyhlášeny a odměnovány vložené soutěže: Nearest to pin (společná muži, ženy) a Longest drive (muži i ženy).
Na každém turnaji se budou vyhlašovat nejlepší první tři hráči v kategorii s nejvyšším počtem netto stb bodů. Na rány brutto bude vyhlášen nejlepší hráč z každé kategorie.
V celkovém pořadí celé Tour bude vyhlášeno prvních pět hráčů, kteří získají nejvyšší součet stb netto bodů za šest odehraných turnajů v rámci celé Tour, včetně turnaje finálového. Na finálovém turnaji se body násobí (dublují). V případě neodehrání šesti turnajů se počítá 5 odehraných, 4 odehrané... atd. V případě opětné shody bodů bude o umístění rozhodovat počet lepších umístění v jednotlivých turnajích od prvního místa až po místo třetí.

Výhry

Na všech turnajích SEVEN CUP Golf Tour vyhrávají všichni hráči :-) a nikdo neodejde s prázdnou... Každý hráč obdrží při vyhlašování dárkovou taštičku, ve které nalezne třeba slevový voucher v hodnotě 500,- Kč od cestovní agentury ELIXA a různá jiná překvapení. Vítězové jednotlivých turnajů, respektive v kategoriích na stb netto obdrží originální, ručně vyráběné trofeje z chráněné dílny BONA, o.p.s., dále pak voucher na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com. Vítězové v kategoriích na rány brutto se mohou těšit jednak na věcné ceny od partnerů, ale také na volná fee na různá hřiště. Výherci vložených soutěží vyhrávají kvalitní česká i zahraniční vína.

Celkoví vítězové vyhrávají:
1. místo – Speciální, ručně vyrobený pohár z chráněné dílny BONA, o.p.s., dále pak 2 x voucher v hodnotě 7000,- (14 000,-) od cestovní agentury Elixa na letecký zájezd dle vlastního výběru, voucher pro 4 osoby na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.
2. místo – Speciální, ručně vyrobený pohár z chráněné dílny BONA, o.p.s., 2denní pobyt pro dvě osoby s neomezeným golfem a ubytováním včetně snídaně v hotelu Krušnohorský dvůr na Cínovci, voucher pro 2 osoby na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.
3. místo – Speciální, ručně vyrobený pohár z chráněné dílny BONA, o.p.s., romantická noc v hotelu Courtyard by Marriott Prague City pro dvě osoby včetně tříchodové večeře v The Farmers´Market Bar & Grill, voucher na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.
4. místo – Tříchodová večeře pro dvě osoby v The Farmers´Market Bar & Grill v hotelu Courtyard by Marriott Prague City, hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com a dalších partnerů.
5. místo – Tříchodová večeře pro dvě osoby v The Farmers´Market Bar & Grill v hotelu Courtyard by Marriott Prague City, hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com a dalších partnerů.

Ceny jsou nepřenosné. Pokud hráč, který se umístil na stupních vítězů, není při vyhlášení výsledků turnaje přítomen, výhra propadá. Je na uvážení organizačního výboru, jak s výhrou bude dále naloženo.

Loga sponzorů