Loudmouth

Naši partneři

Beat
Radio Beat je česká rozhlasová stanice, která se specializuje na rockovou hudbu, především na žánry rock, hard & heavy apod. Jedná se hlavně o hudební styly v rozmezí 60. až 80. let 20. století. Stanice začala vysílat 1. ledna 2002 jako lokální pražská rozhlasová stanice.

Grund Resort
Grund Resort je moderním designovým hotelem v Krkonoších. Klid, horský vzduch, ty nejlepší služby, rodinná atmosféra, designem protkané prostory, ochotný personál… Jednoduše vše, co pro svůj odpočinek, ať už aktivní či pasivní v krásné krajině Krkonoš potřebujete, to je Grund Resort Golf&Ski.

Suvenyry.com
Společnost poskytuje výrobu a prodej reklamních předmětů jako jsou zboží na zakázku, dekorace skla a porcelánu, strojové vyšívání a nášivky, suvenýry, diáře, reklamní deštníky, osušky a ručníky, kalendáře, USB flash disky a mnohé další… Velkoobchodní a maloobchodní prodejce suvenýrů specializující se na suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů a Kutné Hory.

Queenford
QUEENFORD s.r.o. je již dlouhá léta specialistou na služby v oborech dopravy, logistiky, manipulace se zbožím a skladování. Společnost se zaměřuje na řešení logistických toků materiálů a obalů, a to jak vnějších, tak i vnitřních. Rovněž provádí vývoj balících předpisů dle požadavků zákazníků i jejich dodavatelů a odběratelů. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží je realizována všemi hlavními způsoby – silniční, leteckou i námořní kontejnerovou dopravou.

El Asador
Latinskoamerická restaurace EL ASADOR byla otevřena v červnu roku 2011. Restaurace má nádech jihoamerického stylu s interiérem navozujícím atmosféru pravé jihoamerické dekadence a skvělou kuchyni. Ne náhodou se restaurace pyšní svým španělským názvem. Výraz EL ASADOR totiž španělsky znamená gril, rožeň, nebo také osobu, která maso griluje. Nedělní oběd je v naší restauraci vyhrazen pro velmi oblíbený Brunch. Od 11:00 do 15:00 můžete ochutnat z velkého výběru studené a teplé kuchyně, grilovaných mas, domácího pečiva, dezertů, čerstvého ovoce, zmrzliny, nealkoholických a alkoholických nápojů, to vše zpříjemněné živou hudbou. Pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště.

Courtyard Marriott
Hotel Courtyard by Marriott Prague City se nachází na pomezí atraktivních čtvrtí Vinohrad a Žižkova a nabízí ubytování v prostorných a pohodlných pokojích. Ideální poloha hotelu v blízkosti stanice metra umožňuje hostům dostat se k nejznámějším pražským památkám během 10 minut. Hosté mohou také využít neomezeného přístupu do fitness centra a oblíbené restaurace The Farmers’ Market Bar & Grill, zaměřující se na tradiční lokální kuchyni v moderním pojetí. Díky čtyřem nově zrekonstruovaným konferenčním místnostem s přístupem denního světla a odpovídajícím technickým vybavením je hotel také ideálním místem pro pořádání konferencí, jednání, workshopů a dalších firemních i společenských akcí.

Best reality
Hlavní náplní naší činnosti je kompletní servis v oblasti realit, bydlení a nemovitostí po celém území České republiky. Dále zajišťujeme širokou nabídku služeb v oblasti financí, včetně finančního a ekonomického poradenství a pojištění. Námi nabízené reality jsou neustále aktuální díky využívání profesionálního informačního systému pro realitní kanceláře.

Canservis
Kancelářským tiskem se zabýváme již od roku 1997. Disponujeme školenými techniky se širokou škálou zkušeností v oboru. Dále provádíme renovace tonerů, renovace tiskových kazet do laserových kancelářských tiskáren. Provádíme potisk textilu a hrnků. Kopírujeme, tiskneme, skenujeme a mnoho jiného…

Maxdrinks
Společnost MaxDrinks s.r.o. vznikla v roce 2002 a navázala na dlouholetou tradici výroby nápojů v areálu bývalého pivovaru v Kralupech nad Vltavou. V současné době společnost stáčí alkoholické i nealkoholické nápoje dle požadavků klientů, zajišťuje reklamní plechovky a produkuje vlastní výrobky – energy drinky, ice tea, limonády, aloe drinky, vody, míchané nápoje.

Loudmouth
Internetový obchod s golfovým oblečením, gripy, headcovery, vybavením a doplňky. Zajišťujeme rovněž přegripování golfových holí.

Bona Vita
Slovo „BONAVITA“ je latinského původu a ve volném překladu znamená „DOBRÝ ŽIVOT“. Máme ve svém portfoliu širokou škálu výrobků, do které patří: snídaňové cereálie, müsli, ovesné kaše, cereální, ořechové a müsli tyčinky, cereální nápoje, trvanlivé pekařské a pufované výrobky, popcorn, těstoviny a sójové potraviny.