Aktuality

27. 11.: Vážené dámy, vážení pánové, přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour,
nevím, jak bych přesně vyjádřil pocity, o které bych se s vámi teď chtěl stručně podělit. Velkému, slušnému, prima klukovi a hlavně velkému bojovníkovi jsme opravdu s velkou radostí předali nejenom šek, ale i nějaký ten vánoční dárek. Pavlík ani maminka nevěděli, o jak velkou sbírku se bude jednat a byla to o to větší radost - možná spíše překvapení. Mohl bych se rozepisovat dále, abych popsal, jaké to bylo příjemné setkání, jak má Pavlík rád auta, jak se mu daří ve škole, jak má ve třídě kromě jednoho spolužáka samé "ženské"(třída čítá asi 30 žáků):-), co ho baví, jaké má sny, prostě bylo to úžasné odpoledne a já nemohu než konstatovat, že naše motto "My se golfem bavíme a pomáháme" bylo a je na místě. Předání se účastnili naše věrná fotografka Hanička Bochinská, Luboš Mareš a Karel Rataj - všem moc děkuji. Ještě jednou také děkuji všem partnerům Tour (viz článek Golfový sjezd - ukončení Tour), Martinovi Jurisovi a všem, kteří přispěli peněžitou částkou a především všem hráčkám a hráčům, kteří se účastnili našich turnajů a kteří se golfem bavili a pomáhali!!!



Děkuji

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela





18. 10.: Golfový sjezd - ukončení Tour
Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2019,
tento rok jsme třídenní golfový "sjezd" uspořádali v Grund Resortu v Mladých Bukách. Jestli to byla dobrá volba? Myslím si, že určitě ano! Opravdu horská osmnáctka s krásnými jamkami, výhledy a typickým počasím, kdy mraky střídalo slunce, déšť tvořil duhu a k tomu krásný hotel s úžasným wellness, který většina účastníků po hře vždy využila, to byly hlavní atributy celého víkendu. Ještě jednou děkuji panu Janu Grundovi, který nám svým přístupem a profesionalitou s celým týmem připravil opravdu krásné a pohodové tři dny. A co se tedy v Mladých Bukách událo? Při pátečním příjezdu prvních hráčů, kteří chtěli potrénovat před sobotním turnajem, nás přivítalo opravdu nehezké počasí - tedy mlha, při které se golf hrát nedal. Ovšem při prvním aperitivu se počasí umoudřilo a po jedenácté hodině se už vesle hrálo až do odpoledních hodin. Po odpočinku a relaxaci se celé osazenstvo sešlo v hotelové restauraci, kde povečeřelo lahodné pokrmy a čekalo na startovní listinu pro sobotní turnaj. Kromě "veřejné" diskuze obtížnosti hřiště a případné taktiky na turnaj se čekalo také na příjezd dvou důležitých hráčů, pro které byl "tajně" připraven narozeninový dort, protože chtěli také "tajně" oslavit se všemi krásné kulaté narozeniny. Dovolím si tvrdit, že celá oslava se velmi povedla a pro mnohé se protáhla až do ranních hodin:-) Péťo a Jirko, ještě jednou všechno nejlepší, ať vás zdraví, štěstí provází dál a to nejenom při golfovém švihu.
Nejenom oslavenci, ale překvapivě i pozdní vytrvalci páteční oslavy byli v sobotu včas na startu a turnaj mohl začít. Na startu, jako vždy při každém turnaji naší Tour, byla připravena kapka něčeho na povzbuzení a mnozí hráči této "pomoci" rádi využili. Hrálo se, jak jsem již zmínil, v proměnlivém, ale většinou hezkém počasí. Bouřlivé pokřiky, hromadné potlesky, smích, možná i slzy, ale sem tam i ostřejší slovo - to vše bylo vidět a slyšet napříč celým hřištěm a dokreslovalo zábavnou a pohodovou atmosféru celého turnaje. Po jeho skončení následoval zasloužený odpočinek na večerní vyhlášení turnaje samotného, ale hlavně na slavnostní vyhlášení vítězů celé Tour. Než představím vítěze, dovolím si opět toto neoficiální okončení Tour vystihnout jednou větou: Byl to opravdu nádherný víkend plný golfu, zábavy, oslav, kamarádství, přátelství, emocí a jistě i solidarity.

Vítězové sobotního turnaje:
kategorie stb 0-25 Martin Juris
kategorie brutto 0-25 Vojta Mádl
kategorie stb 25,1-54 Luboš Mareš
kategorie brutto 25,1-54 Luboš Mareš

Gratulujeme, pánové! Kompletní výsledky turnaje najdete také na serveru ČGF.

Dále mi dovolte představit a ještě jednou upřímně pogratulovat vítězům celé Tour a těmi se pro rok 2019 stali:
1. místo Simona Mendlová 186 b.
2. místo Martin Král 155 b.
3. místo Míla Sochor 155 b.
4. místo Katrin Poláková 148 b.
5. místo Pavel Tůma 147 b.

Gratulujeme, dámy a pánové!

Po velikém aplausu vítězům a předání cen byl prezentován šek s charitativním výtěžkem v hodnotě 37 680 Kč, ovšem tato částka nebyla konečná. Díky společnosti Queenford s.r.o., jmenovitě Martinovi Jurisovi, který se účastnil jak několika turnajů, tak i závěrečného golfového sjezdu a jenž tuto částku zdvojnásobil. Martine, děkujeme! Dále děkujeme všem - nejenom hráčům naší Tour - kteří věnovali finanční dary a to v hodnotě 10 000 Kč. Rodičům Pavla Beňáka tedy odevzdáme 85 360 Kč. Velké díky!!!

Dámy a pánové, děkuji Vám všem za účast na naší/vaší Tour, za podporu a úžasnou atmosféru, kterou jste tento rok vytvářeli!!! V neposlední řadě mi ale opět dovolte poděkovat partnerům, kteří se na letošní SEVEN CUP Golf Tour 2019 podíleli a bez kterých bychom tuto skvělou Tour nemohli zorganizovat...

Radio BEAT Clasic rock - jmenovitě Šárce Vorlické
Elixa-cestovní agentura - jmenovitě Markovi Bínovi
Hotel Krušnohorský dvůr na Cínovci - jmenovitě Ondřejovi Bulovi
COURTYARD by Marriott Prague City - jmenovitě generálnímu řediteli Martinu Žídkovi
SUVENYRY.COM - jmenovitě Jiřímu Hrudkovi a Petrovi Žákovi
BEST-REALITY.cz - jmenovitě Lubomíru Marešovi a Radkovi Hyskému
Canservis s.r.o - jmenovitě Markovi Pokornému
EL ASADOR - jmenovitě Jakubovi Erbenovi
4U DESIGN - jmenovitě Markovi Bínovi
QUEENFORD s.r.o. - jmenovitě Martinovi Jurisovi
Copy art - jmenovitě Kláře Deutschové
MaxDrinks

DĚKUJEME!!!

Ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, přeji ještě hodně golfových úspěchů ve zbytku sezóny a při dalších akcích SEVEN CUPu se opět těším na viděnou...

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



21. 9.: Finálový turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Vážené golfistky, vážení golfisté, přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour,
Ne do třetice, ale do sedmého dobrého, tak bychom mohli charakterizovat počasí, které panovalo při posledním sedmém finálovém turnaji naší/vaší Seven Cup Golf Tour v Beřovicích. Jako při všech předchozích šesti turnajích bylo krásné, slunečné počasí a možná proto si celé startovní pole opravdu finálový turnaj užívalo. A dovolím si tvrdit, že dobrou a pohodovou náladu nezkazil ani fakt, že špatné navrtání jamky na osmém greenu mnohé hráče potrápilo a možná i na chvilku "otrávilo". Vše ale bylo následně zapomenuto v altánu, kde bylo pro hráče připraveno bohaté občerstvení. Po skončení turnaje, respektive při čekání na poslední flighty, byla opět vyhlášena vložená soutěž a to na devátém greenu tamní akademie o nearest to pin, případně hole-in-one. Na 44 metrů dlouhé jamce bohužel "eso" nepadlo, ale nejblíže byla věrná účastnice Tour Dana Marková. A i když letos s námi nemohla startovat, tak z "krátké" hry nic nezapomněla..:-). Gratulujeme, Dančo, a těšíme se na tebe příští rok !!! Opět díky našemu konferenciérovi Mílovi Sochorovi a hojné účasti v soutěži se vybralo za prodej míčů s logem Tour rekordních 4000 korun, které opět poputují Pavlovi Beňákovi. A kdo tedy vyhrál a jaké bylo tedy celkové pořadí? Na to si musejí hráči a hráčky, kteří bojují o příčky nejvyšší počkat až do příštího víkendu, kde v Grund resortu v Mladých Bukách proběhne slavnostní vyhlášení. Všem vítézům finálového turnaje gratulujeme a děkujeme všem zúčastněným za úžasnou atmosféru, která celé finále provázela.

26. 8.: Šestý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
I když se mnohým hráčům výsledkově nedařilo, turnaj v Hodkovičkách se povedl na jedničku. Výborná účast pravidelných, ale i nových hráčů přispěla k úžasné, nejenom golfové atmosféře. Krásné počasí, výborný oběd, hřiště v kondici a neutuchající dobrá a usměvavá nálada všech účastníků podtrhla nádherný sobotní den. Po skončení turnaje, respektive během čekání na výsledky, se opět soutěžilo ve vložených soutěžích. Tentokrát v puttování a trouble shotu, kdy si hráči mohli vyzkoušet úder vzad, neboli chipování obrácenou holí. Opět děkujeme Mílovi Sochorovi, který se se svým růžovým megafonem a neutuchající dobrou náladou ujal moderování těchto soutěží. Děkujeme také všem, kdo si do těchto soutěží zakoupili míče s logem Tour a přispěli tak skvělou částkou 3 250 korun, které poputují Pavlovi Beňákovi. Gratulujeme všem vítězům a těšíme se na viděnou při finálovém turnaji v Beřovicích v sobotu 21. 9., kde se rozhodne o vítězích celé naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2019.

24. 7.: Pátý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Opět se potvrdilo, že motolské hřiště je unikátní a je těžké zde zahrát dobrý výsledek. Dovolím si ale tvrdit, že i přes "záludnost" tohoto hřiště si ho každý užil. Nádherné počasí a opravdu skvělá a pohodová nálada všech zúčastněných určitě nahradila případný nepovedený výsledek. Potlesky z klubové terasy pro hráče na posledním greenu byly samozřejmostí a po dobrém obědě se šlo opět soutěžit. Role tradičního konferenciéra vložených soutěží se ujal Míla Sochor. Role se opět zhostil na jedničku a po všech soutěžících v puttování si postavil míček, s humorem sobě vlastním podotkl, že mu stačí jen jeden a následný putt utopil na první pokus:-) A to ještě netušil, že se stane vítězem své kategorie. Mílovi a ostatním vítězům samozřejmě gratulujeme a všem účastníkům turnaje a vložených soutěží děkujeme za vybranou částku 2700 korun, která poputuje Pavlovi Beňákovi. Ještě jednou děkujeme a na dalším turnaji na hřišti v Hodkovičkách na viděnou!

15. 6.: Čtvrtý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Bitozeves nás kromě opět nádherného, tropického počasí přivítala i velkou účastí tamních klubových členů i nových hráčů. Díky dobré náladě a určitě i hřišti, které bylo v perfektní kondici se dokonce dvanácti hráčům podařilo zlepšit své handicapy. Opravdu skvělou náladu podtrhly opět vložené soutěže, kdy při koupi golfových míčků s logem Tour přispívají hráči na dobrou věc. Moderování soutěží se ujal pravidelný účastník Tour a možná i díky jeho vtipným glosám se vybralo krásných 3100 korun, které jako vždy poputují Pavlovi Beňákovi. Děkujeme nejenom členům bitozevského klubu, ale i všem hráčům a hráčkám, kteří se turnaje a vložených soutěží zúčastnili, všem vítězům gratulujeme a na příštím turnaji v Motole na viděnou...

3. 6.: Třetí turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Ač se mohlo zdát, že díky obsazenosti areálu na Botanice, kdy byly registrace i vyhlašování přesunuty k odpališti první jamky, bude turnaj problémový, opak byl pravdou. Za opravdu letního až tropického počasí a skvělé účasti, kdy bezmála padesát hráčů obklopilo odpaliště jedničky, bylo ihned cítit, že to bude jeden z nejlepších turnajů naší-vaší Seven Cup Golf Tour. Po skončení turnaje a výborném obědě se hráči opět přesunuli k odpališti jedničky a tradičně se při čekání na vyhlášení výsledků turnaje začalo soutěžit ve vložených soutěžích. Tentokrát to bylo v chipování přes překážku a v bunker shotu. Soutěživost, skvělá nálada a úsměvy všech hráčů podtrhla vybraná částka 3800 Kč z prodeje golfových míčů s logem Tour, která poputuje tradičně Pavlovi Beňákovi. Ocenili jsme rovněž výborně připravené hřiště - jmenovitě děkujeme panu Peterkovi za ochotu, flexibilitu a všestrannou pomoc. Gratulujeme všem vítězům a děkujeme všem, kdo se tohoto skvělého turnaje účastnili.

23. 5.: Druhý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Nádherné počasí, hřiště v perfektní kondici, úžasná účast a samozřejmě skvělá a usměvavá nálada, to byly hlavní atributy "terezínského" turnaje. Kromě skvělých golfových výsledků byla opět během čekání na zveřejnění celkových výsledků vyhlášena oblíbená puttovací soutěž, kdy výtěžek ze zakoupení míčků s logem Tour poputuje na dobrou věc. Kromě již tradiční ceny od mediálního partnera Tour Rádia Beat pro vítěze bylo také ve hře volné fee na hřiště ve Staré Boleslavi a to hráči, kterému se podaří putt rovnou "zavěsit". Podařilo se a na úctyhodných cca 12 metrů si za velkých ovací odnesla fee Irena Sekavová. Ireno, ještě jednou gratulujeme! Gratulujeme také všem vítězům a děkujeme všem, kdo zakoupením míčků přispěli k vybrání krásné částky 3 850 korun, která poputuje Pavlovi Beňákovi.

23. 4.: První turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán
Turnaj, jehož termín letos vyšel na Bílou sobotu, se může vystihnout jedním slovem - úžasný! Počasí se povedlo na jedničku a skvělá usměvavá nálada všech účastníků byla vidět napříč celým turnajem. Vítězce v kategorii 25,1 - 54 se podařilo vyhrát jak minulý rok, tak i tento a k tomu přidala ještě vítězství v kategorii na rány. Katrin Polákové ještě jednou velké gratulace!
Tradiční vložené soutěže po skončení hry při čekání na výsledky okořenila puttovací soutěž, kdy vítěz, který "zavěsí" nelehký cca 8metrový putt, si odnese voucher s volným fee právě na hřiště ve Staré Boleslavi. Po ukázce, jak by putt vypadat neměl (provedl sám ředitel Tour:-)) si postavil míček jeden pravidelný účastník Tour a s vrozenou skromností zavěsil putt na první pokus:-) Mílo Sochore, gratulujeme! Samozřejmě gratulujeme všem vítězům a děkujeme všem účastníkům za to, že zakoupením golfových míčů s logem Tour přispěli částkou 2 500 Kč, které poputují Pavlovi Beňákovi. DĚKUJEME!!!

26. 3.
Na co se tento rok můžete těšit? Tradičně na poháry z chráněné dílny BONA o.p.s. a věcné ceny od našich partnerů, ale kromě toho i na vylepšený způsob odměňování vítězů. Mám potěšení vás informovat, že tento rok odměňujeme čtyři kategorie v každém turnaji, v celkovém pořadí celé Tour to bude pět hráčů. A ke skvělým cenám od partnerů přidáme volná fee na různá hřiště. Největší a nejpříjemnější změna, se kterou bych se s vámi rád podělil je, že tento rok výtěžek z naší Tour poputuje sedmnáctiletému klučinovi Pavlovi Beňákovi, kterému trochu pomůžeme a zpříjemníme život.

Těším se na vás na prvním turnaji ve Staré Boleslavi, kam se již můžete registrovat.

Jste srdečně zváni
za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



Loga sponzorů