Pomáháme

Pavel Beňák

Milí golfoví přátelé, vysvitlo sluníčko a my už máme nachystanou novou 7 Cup Tour. I pro letošní ročník jsme pro nás všechny hledali někoho, komu by mělo smysl pomoci a mít tak ze hry ještě o něco větší radost. A tak jsme objevili skvělého kluka, Pavla Beňáka.
Bystrého, chytrého, milého a šikovného kluka. Postihla ho nejtěžší forma svalové dystrofie. Určitě si o ní můžete něco přečíst.
Pavlovi je dnes 17 let, na vozík je upoután již od 9 let a opravdu s velkou statečností bojuje se všemi projevy těžké nemoci. Přestože je úplně odkázán na pomoc druhých, umí si užít radost s pejskem, kterého má doma, nebo se dvěma kočičími slečnami. Rád hraje hry na PC a PS4. Baví ho též skládat 3D puzzle a lego. Snaží se i vzdělávat, navštěvuje druhým rokem střední školu v Kladně - obor Sociální činnost a moc se mu tam líbí.
Pomoci s nemocí jako takovou Pavlovi nemůžeme, ale co můžeme, je to, že mu přineseme trochu radosti a úlevy do života a umožníme i těm, kteří se o Pavla starají, aby tato péče nebyla tak náročná. Pavel by moc chtěl chodit, což bohužel reálné není, ale je možné mu umožnit vidět víc ze života.
Vážení spoluhráči, kolegové a golfoví nadšenci, rozdělme se o svou radost ze hry a umožněme svým příspěvkem v rámci startovného letošní 7 Cup Tour najít dostatek peněz, díky kterým bude možné Pavlovi přispět na koupi otočného osobního zvedáku. Díky němu bude možné snadněji Pavla odvézt k lékaři, ale i na vytoužený výlet a možná mu i dokážeme v budoucnu ukázat naši golfovou radost…
Přátelé, naše Tour začíná, cíl máme a není snadný. Ať už jde o snížení našich hendikepů, nebo o pomoc tomuto milému klukovi, s nímž je pro nás radost strávit čas. Děkujeme, že pomáháte.

Pavlík 1    Pavlík 2     Pavlík 3    Pavlík 4     Pavlík 5